
Amuse
Voorgerechten, keuze uit:
– Gravad Lax, Hollandse garnalen en een creme van mosterd en dille
– Gebraden rundermuis met kalfsrillette, pompoen en een truffelcreme
– Carpaccio van hert met vijgencompôte en geglaceerde appel
– Gegrilde Coquilles, rode biet, limoen-mayonaise en sesamzaadjes
Tussengerecht
Krachtige gevogeltebouillon
Spoom
Sorbet van verfrissende roséprosecco, frambozenijs en framboos
Hoofdgerechten, keuze uit:
– Combinatie van runder- en varkensprocureur rollade met een jus de veau
– Duet van kalfshaas en kalfssukade met een jus van rode port en oesterzwam
– Tarbotfilet met wilde spinazie en een saus van Zaanse grove mosterd
– Surf en Turf, zalmfilet en diamanthaas met een dragonboter
Dessert
Petit Grand Dessert, verrassing van de chef!!
(kleine wijzigingen voorbehouden)
€ 49,50